Diëtist en Wijkteam Livio – Gezondheidscentrum Veldpoort – Enschede
Cromhoffsbleekweg 2 7513 EW Enschede
Header afbeelding

Diëtist en Wijkteam Livio

Diëtetiek

Op Gezondheidscentrum Veldpoort is diëtiste Lisan Beverdam van Livio aanwezig. De diëtisten van Livio zijn niet alleen deskundig op het gebied van voeding bij gezondheid en ziekte, ze zijn ook kenners als het gaat om lekker eten en het aanbod in de supermarkt. Juist die combinatie maakt dat de diëtisten van Livio u kunnen voorzien van duidelijke adviezen die u meteen kunt toepassen. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via Tel: (053) 460 3550. En voor meer informatie over diëtetiek van Livio verwijzen we naar de website van Livio.

Thuiszorg van Livio

Iedereen voelt zich het best in de eigen omgeving. Met thuiszorg van Livio kunt u zo lang, veilig en plezierig mogelijk in die eigen omgeving blijven wonen. Zonodig bieden wij ook acute zorg en nachtzorg. We hebben vele vormen van thuiszorg in huis. Naast normale persoonlijke verzorging en verpleging bieden we diverse zorgspecialismen. Dus ook wanneer de zorg complexer wordt, kunnen we die blijven bieden. Bekijk voor meer informatie over thuiszorg van Livio de website van Livio.

In de buurten rondom Gezondheidscentrum Veldpoort zijn twee wijkteams van Livio actief.

Livio wijkteam City

In het centrum van Enschede en in de buurt Horstlanden-Stadsweide kunt u ook thuiszorg van Livio ontvangen. U kunt het team City rechtstreeks bereiken via Tel: 06-10245567.

Livio wijkteam Hofkwartier

Ook actief in het zuidelijk binnensingelgebied (buurten Veldkamp en Getfert), is wijkteam Hofkwartier. U kunt team Hofkwartier rechtstreeks bereiken via Tel: 06-10343144.