Podotherapie – Gezondheidscentrum Veldpoort – Enschede
Cromhoffsbleekweg 2 7513 EW Enschede
Header afbeelding

Podotherapie

Voetencentrum Wender

Binnen gezondheidscentrum Veldpoort wordt podotherapie aangeboden door Voetencentrum Wender, specialist op het gebied van de voet en alle klachten die daaruit voortkomen. Voeten behoren tot de basis van het lichaam en dit maakt dat veel lichamelijke klachten te verklaren zijn vanuit de voeten. Denk bijvoorbeeld aan rug- of heupklachten, voortkomend uit een afwijkende voetstand. De podotherapeut zoekt door middel van de nieuwste technieken, zoals een 3D-scan van uw voeten, gericht naar de oorzaak van uw pijnklachten. Op basis van de vastgestelde oorzaak stelt de podotherapeut een behandelplan voor u op. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat u op maat gemaakte inlegzolen of een schoenadvies krijgt waarmee de pijn verholpen of verminderd wordt.

Specialisten

Binnen de praktijken van Voetencentrum Wender is veel specialistische kennis aanwezig. Denk hierbij aan voetzorg voor diabetici, reumapatiënten, topsporters en de behandeling van ingegroeide teennagels. Op deze manier bent u bij Voetencentrum Wender altijd in goede handen en kunnen zij u de zorg bieden die u nodig heeft.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar: Tel: 088 – 454 77 00. U kunt zelf een afspraak maken bij Voetencentrum Wender, maar dit mag ook op verwijzing van de huisarts. Meer informatie vindt u op de website: www.podotherapeut.nl.